Kutterture

Havfiskeri med M/S Solea

PIRKETURE

Pirketure for hele familien

FIRMATUR

Vi arrangere gerne din
næste firmatur

Ring og hør nærmere

Kutterture med M/S Solea

  • Lystfiskerture
  • Havnerundfart
  • Sejlture på Nordsøen

» se turkalender

Pladsbestilling og betaling senest dagen før afgang. Ring venligst hvis i har specielle ønsker eller ture på tlf. 9731 2341

På gensyn omborde

Priser

Hele skibet pr. time (max 36 pers) kr. 2.000,-
Havnerundfart kr. 75,-
Kysttur kr. 150,-
3 Timers tur kr. 300,-
10 Timers tur kr. 700,-
14 Timers tur kr. 1.000,-
20 Timers tur kr. 1.400,-
Askesprædning pr. påbegyndt time kr. 2.000,-

Der tages forbehold for fejl og prisændringerVi byder dig velkommen om bord på vores nyrenoverede kutter M/S Solea der nu er udstyret med alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr, som betjenes af vores dygtige besætning, der alle har mange års erfaring indenfor erhvervsfiskeriet på Nordsøen. Som noget nyt er skibet som det eneste lystfiskerfartøj i Danmark udstyret med rulledæmpningstanke, så man ikke så nemt kan blive søsyg.

Vores besætning er alle tidligere erhvervsfiskere med store erfaring for livet og arbejdet på havet, de sørger for at der på de længere ture er is ombord til nedkøling af den friskfangede fisk, som kan renses med det samme på velindrettede rense- og fileteringsborde med rindende vand.

Der sælges fiskegrej og udlejes stænger ombord, bliver man sulten eller tørstig kan dette også klares, der sælges, øl, vand, kaffe, the og pølser ombord på turene.

Vi tilbyder ture af varierende længde, så der er ture som passer til alle, fra de uøvede og børnene til erfarne havfiskere som skal have stillet eventyrlysten og har mod på at prøve nye og spændende udfordringer.

Vi tilbyder også at leje hele skibet ud til foreninger, klubber, firmaer og så videre. På disse ture kan I helt selv sammensætte hvad det er I ønsker.


Billede med glad lystfisker

Kott Fritid

Adresse Nørregade 2A, 6960 Hvide Sande

Åbningstider

Man-Fre:     08:00-19:00
Lør-Søn:     08:00-19:00

Telefon
Fax
+45 9731 2341
+45 9731 2888
Email info@kottfritid.dk

Kontakt os!

Dit navn
Email adresse
Din meddelese

design, programming and webhosting by Apollo Media